U kunt ook de login rechtsbovenin gebruiken
Tech Data kondigt vandaag de lancering aan van Android zero-touch enrollment binnen de Europese markt.
 
 
Tech Data werkt samen met Google om Android Zero-touch Enrollment Service in heel Europa te lanceren


30.07.2018

 
Tech Data werkt samen met Google om Android Zero-touch Enrollment Service in heel Europa te lanceren

Bodegraven, 30 juli 2018 Tech Data (Nasdaq: TECD) kondigt vandaag de lancering aan van Android zero-touch enrollment binnen de Europese markt. Met de zero-touch registratieservice kunnen grootschalige Android-implementaties over devices van meerdere merken worden uitgevoerd, zodat organisaties hun werknemers gemakkelijk kunnen mobiliseren.

Dankzij zero-touch registratie kunnen IT-afdelingen apparaten in eigendom van het bedrijf in bulk implementeren zonder dat elk apparaat handmatig hoeft te worden ingesteld. Gebruikers openen gewoon de doos en beginnen het apparaat te gebruiken met beheer, apps en configuraties die al zijn geïnstalleerd. Zakelijke klanten kunnen hun favoriete provider voor mobiliteitsbeheer gebruiken om beleid in te stellen en apps op het apparaat te beheren. Deze service levert een eenvoudige, snelle en veilige apparaatconfiguratie voor werknemers van het bedrijf.

Luc Van Huystee, vice president, Mobility Solutions, Europe, bij Tech Data, zegt: "We zijn verheugd en trots om in Europa Android zero-touch met Google te lanceren. Omdat gegevensbescherming en gegevensbeveiliging steeds belangrijker worden, stelt deze service grote organisaties in staat om veilige, snelle en eenvoudige bulklevering van Android-apparaten van het bedrijf uit te voeren. Dit betekent dat alle geregistreerde apparaten met de geselecteerde applicatie voor beheer van mobiele apparaten gedwongen en veilig worden ingesteld. Het gevolg is dat medewerkers eenvoudig hun nieuwe Android-apparaat en alle nodige beveiligingsvoorzieningen uit de doos kunnen installeren. " 


--------------------------------------------------------------------------------xxx------------------------------------------------------------------------

Over Tech Data
Tech Data connects the world with the power of technology. Ons totaalaanbod van producten, services en oplossingen, gespecialiseerde vaardigheden en expertise in next-generation technologieën bieden channel partners de mogelijkheid de producten en oplossingen te leveren die de wereld nodig heeft om te verbinden, te groeien en zich verder te ontwikkelen. Het bedrijf staat op de 83e plaats in de Fortune 500® en is reeds negen jaar op rij een van Fortune’s 'World’s Most Admired Companies'. Ga naar
www.techdata.nl  of volg ons op Twitter en LinkedIn voor meer informatie.
 
 
Contactpersonen voor de pers:
Harold de Kort
Channel Marketing Manager
Tech Data Nederland
Harold.dekort@techdata.com
Mobile:    +31613341157
Telefoon: +31(0)88 133 40 00

George Troughton
Communications Manager, Europe
Tech Data
george.troughton@techdata.eu
Mobile: +34 615 841 745

# # #