ONE informatie
 
 


Als gevolg van de overname van SDG door Tech Data zijn per 13 mei ETC Distributie B.V. en
Tech Data Nederland B.V. technisch gefuseerd. Veel zaken gaan operationeel en technisch wijzigen. Dit heeft invloed op uw huidige manier van werken met ETC.

Wij hechten veel waarde aan onze relatie met u en willen wij u graag zo goed mogelijk van dienst zijn, om ook voor u de eventuele veranderingen zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Na het inloggen vindt u alle mogelijke vragen die van toepassing kunnen zijn op uw situatie. Mocht uw vraag niet worden beantwoord middels de Q&A (Questions & Answers), kunt u te allen tijde contact met ons opnemen via het centrale telefoonnummer 088 133 40 00.

Klik hier voor alle telefoonnummers van de diverse afdelingen van Tech Data Nederland bv.LOGIN VRAGEN?

Als ik naar www.etcdistribution.nl ga, kom ik op www.techdata.nl uit
Dit klopt. Vanaf 13 mei kunt u uw artikelen die u voorheen bestelde bij ETC nu via de Tech Data website bestellen. U bent via de provider gerouteerd naar www.techdata.nl. Uw ETC inloggegevens zijn niet geldig op de Tech Data website. U dient in te loggen met de inloggegevens van Tech Data.

Ik probeer met mijn ETC account in te loggen maar dit werkt niet
• Indien u zowel een ETC als Tech Data account hebt, is vanaf vandaag het Tech Data account
  het account waarmee u kunt inloggen. De ETC inloggegevens zijn komen te vervallen.
• Heeft u geen Tech Data account dan kan u zich hier aanmelden

Ondanks de instructie lukt het mij niet in te loggen op www.techdata.nl
Heeft u een account bij Tech Data maar geen InTouch account of problemen met inloggen op InTouch? Neem dan contact op met de sales afdeling op 088 133 4000. Zij helpen u graag verder.

Ik wil een order plaatsen, hoe gaat dat vanaf nu?
U kunt alle producten die u voorheen bij ETC bestelde nu via de Tech Data website bestellen. Voor een instructie van de website verwijzen wij u naar deze site. Hiernaast vindt u een handleiding en een korte instructiefilm.